Vica Blochina, implicată într-un accident! „Când ești șef pe basculantă!”

 

Care este starea de sănătate a fostei balerine și ce a spus imediat după incidentul din trafic.

 

Ziua nu a început tocmai bine pentru Vica Blochina, care s-a trezit acroșată de o basculantă. Potrivit vedetei, vinovat de incidentul din trafic ar fi șoferul de pe mașina de mare tonaj, pentru că nu a fost vigilent, fiind angajat într-o convorbire telefonică.   

 

Se pare că șoferul basculantei nu a păstrat distanța laterală și s-a apropiat mult prea tare de autoturismul vedetei. Pagubele sunt destul de mari, asta pentru că partea dinspre zona șoferului a fost puternic averiată, după ce camionul de mare tonaj s-a apropiat de mașină. Vedeta a făcut imediat câteva fotografii mașinii.

 

Vica s-a revoltat pe rețelele de socializare pentru ceea ce I s-a întâmplat în trafic.

”Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

 

Nu este prima oară în acest an când fosta balerină este implicată într-un accident rutier în acest an. În vară, ea a leșinat la volan. „Am făcut un accident, m-am amețit în trafic, am leșinat la volan. Am fost plecată în Grecia la analize. Au ieșit bine. Nu știam de ce am amețeală. Am avut niște amețeli, mi-a fost foarte rău. Analizele țiplă sunt. Mi-au spus că gândesc prea mult, mă consum”, a povestit la vremea respectivă Vica Blochina la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest