Vica Blochina în război cu administratorul de bloc: „I s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat”

 

Fosta balerină este în conflict total cu administratorul blocului în care locuiește, pe care-l acuză între altele că i-a spart boxele și i-a furat bunurile depozitate la subsol.

 

Conflictul dintre vedetă și administratorul blocului în care aceasta locuiește este departe de a fi încheiat. În trecut, acesta ceruse evacuarea fostei dansatoare pentru neplata cheltuielilor curente. Mai mult, asociația de proprietari o dăduse în judecată pe divă pentru neplata datoriilor la întreținere. Între timp, Vica Blochina susține că a ajuns pe zero cu datoriile și i-a deschis respectivului proces penal, simțindu-se calomniată. Între altele, l-a acuzat pe administrator și de furt.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Vica Blochina a susținut că nu mai are datorii, că plătește sume colosale la întreținere și că, la rândul ei, i-a deschis process penal administratorului de bloc: „Administratorul este dat în judecată și i s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat, pentru că ne-a furat, dar asta este o altă poveste. Dacă o să sunați, o să vedeți că la mine este totul la zero, adică chiar nu am datorii și mă deranjează pentru că în fiecare an, eu am pătit cam 30.000 de lei și le-am făcut un salariu foarte mare pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ei”.

 

Ea a mai spus că i s-au furat din boxă bunuri în valoare de 10.000 de euro, motiv pentru care a apelat la autorități să-i facă dreptate: „Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei (...) Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. (...) A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. (...) Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape. (...) 10.000 de euro (n.r de atâția bani a fost jefuită)”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest