Vica Blochina rupe tradiția și rămâne în România de sărbători: „Nu pot să plec acum”

 

Fosta balerina va avea sărbători de iarnă atipice, dacă luăm în considerare cum petrecea în această perioadă a anului de obicei.

 

Vica Blochina a mărturisit în cadrul unui interviu acordat Antena Stars că în acest an va avea parte de sărbători mai liniștite, deoarece le va face în familie, nu așa cum s-au întâmplat în anii precedenți. Spre exemplu, anul trecut, fosta balerina a fost plecată într-o destinație exotică aproape o lună.

 

Ce a determinat-o pe fosta dansatoare să rămână în țară desi a recunoscut că-și dorea să plece și în acest an într-o vacanță de lux? Ea a spus că va face sărbătorile în România din cauza proiectelor pe care le are de rezolvat la începtul anului următor, care nu mai suportă amânare.

 

”Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii. Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport”, a declarat Vica Blochina, pentru Antena Stars.

 

Așadar, cel mai important aspect pentru vedetă este să-și mențină silueta de invidiat. Ea a mai mărturisit că nu așteaptă un cadou anume pentru că își permite tot ce își dorește.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest