Vica Blochina s-a pozat goală în dormitor! Cum arată vedeta la aproape 45 de ani/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Vârsta este un număr pentru Vica Blochina! Vedeta s-a pozat goală în așternuturi, iar ipostaza senzuală în care s-a afișat dovedește că deși are aproape 45 de ani, se simte mai bine ca niciodată, în pielea ei!

Vica Blochina a adoptat un stil de viață sănătos cu ajutorul căruia parcă întinerește pe zi ce trece. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă ține fel și fel de diete și merge la sală ca să arate cât mai bine. Și toate eforturile ei au rezultate, iar dovada constă chiar în ultima ipostază extrem de sexy și... curajoasă, în care s-a afișat pe contul său de socializare.

Cu un ruj roșu aprins, „îmbrăcată” doar cu așternuturile de un alb imaculat ale patului ei din dormitor, Vica Blochină a încins imaginația tuturor reprezentanților sexului masculin care o urmăresc. Blondina s-a pozat și a postat imaginea imediat pe contul său de socializare, spre deliciul tuturor urmăritorilor ei!

Ce operații estetice are Vica Blochina

Vica Blochina este una dintre vedetele fidele ale medicului estetician. Blondina a recurs la fel și fel de intervenții pentru a arăta așa cum și-a dorit și pentru a stopa urmele timpului care își făceau simțite prezența pe fața și pe trupul ei.

Astfel că vedeta a recurs la rinoplastie, și-a pus silicoane de două ori și a apelat la o serie de injecții cu botox sau acid hialuronic pentru a-și șterge ridurile. Mai mult decât atât, pentru că și-a dorit un posterior bombat, medicul estetician a intervenit și asupra fesierilor.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest