Victor Becali, conflict fără precedent cu agenţii de circulaţie! A ajuns în faţa judecătorilor, din nou

 
+2 click pentru
galerie

Face ce face şi ajunge în faţa judecătorilor! Victor Becali are din nou probleme cu justiţia! Fostul impresar a făcut-o de oaie în faţa agenţilor de la Poliţia Rutieră, motiv pentru care, va avea multe drumuri de făcut la Judecătorie.

Victor Becali a ajuns în faţa magistraţilor, după ce în urmă cu ceva timp, a primit o sancţiune cotraventională de la Poliţia Rutieră. Mai mult de atât, fostul impresar este convins că amenda nu a fost pe drept, aşa că a contestat sancţiunea.

Recent, celebrul om de afaceri a avut primul termen, ocazie când a aflat şi verdictul. Concluzia la care au ajuns magistraţii, nu i-a picat deloc bine:  ”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BECALI VICTOR în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI- BRIGADA RUTIERĂ împotriva procesului-verbal seria PBX nr. 770298 din 10.12.2018, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, care se depune, sub sancţiunea anulării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au decis magistraţii.

Victor Becali, dacă doreşte să îşi salveze permisul de conducere, trebuie să facă apel, imediat cu va primi hotărârea. În caz contrar, decizia nu va mai putea fi schimbată, iar din şofer, va deveni pieton.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest