Victor Becali, transformare incredibilă! Adio, ţinute elegante şi maşini luxoase! Imagini uluitoare cu afaceristul VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Victor Becali a şocat pe toată lumea cu ultima apariţie în public! A renunţat la ţinutele elegante şi la maşinile scumpe, iar cu ce a putut sa le înlocuiască, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Imaginile surprinse de paparazzii spynews.ro reprezintă dovada clară a faptului că Victor Becali s-a schimbat radical! Dacă înainte cămaşa, costumul la dungă şi pantofii de lac erau nelipsiţi din garderoba acestuia, iată că acum a avut parte de o schimbare la 180 de grade.

Victor Becali a ieşit la o mică plimbărică, în Pipera. Cu un maiou gri, o pereche de pantaloni scurţi super coloraţi şi încălţat în şlapi, ai fi zis că este pe litoral, nicidecum pe străzile din Capitală. Mai mult de atât şi-a lăsat şi autoturismele de lux, în garaj şi a optat pentru o trotinetă cu pedale, pe care mergea mai mult decât mândru.

În timpul plimbării, afaceristul a oprit la un renumit bar din zonă, acolo unde s-a întâlnit cu câteva cunoştinţe, alături de care a purtat mici discuţii. După ce şi-a făcut damblaua s-a ridicat de la masă şi şi-a văzut de drum în continuare.

Dacă în urmă cu aproape două săptămâni, atunci când a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, Victor Becali era îmbrăcat la patru ace şi cobora din bolidul de lux, iată că lucrurile au luat o turnură surprinzătoare şi acesta a adoptat un stil mai hippie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest