Victor Piţurcă, milionar cu datorii la întreţinere! A fost dat în judecată pentru suma de 6.000 de euro VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Victor Piţurcă trebuie sa plătească o sumă uriaşă în urma datoriilor pe care le are la întreţinerea unui apartament pe care îl deţine, în zona de Nord, a Capitalei. Chiar dacă nu se poate plânge de traiul pe care îl are, iată că fostul selecţioner, împreună cu soţia sa, Maria, sunt puşi la zid de Asociaţia de Proprietari a blocului în care locuiesc, după ce au „omis” să plătească, un timp îndelungat, întreţinerea.

Victor Piţurcă şi Maria, soţia sa, au fost acţionaţi în judecată, după ce au strâns o datorie de 28.529,08 lei. Este vorba de neplata întreţinerii pentru o perioadă destul de lungă. Pentru că şi-au uitat îndatoriile ca locatari, situaţia a dus la judecată, iar instanţa a dat câştig de cauză Asociaţiei.

În curs de 20 de zile, soţii Piţurcă trebuie să plătească, iar pe lângă datorie, va fi adăugată şi suma de 1.500, reprezentând cheltuielile de judecată, către creditoare. ”Admite cererea de emitere a unei ordonanţe de plată. Ordonă debitorilor să plătească creditoarei suma de 28.529,08 lei reprezentând contravaloare întreţinere aferentă apartamentului xxx din Str. Popa Savu (…), Sector 1 pentru perioada februarie 2018 – septembrie 2018. Penalităţi de întârziere aferente lunilor iulie, august şi septembrie 2018, fondul de rulment aferent lunii martie 2018 şi fond de reparaţii pentru perioada martie 2018 – septembrie 2018. Stabileşte un termen de plată de 20 de zile de la data comunicării ordonanţei. Obligă debitorul la plata către creditoare a sumei de 1.500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată – onorariu avocaţial. Executorie. Cu drept de cerere în anulare pentru debitoare, în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea în anulare se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 04.07.2019.” potrivit Cancan.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest