Victor Pițurcă, topit tot după nepoțelul său! E de nedespărțit de băiețelul Cristinei Ich și al fiului său/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Victor Pițurcă este un bunic cu adevărat mândru. După ce fiul său și Cristina Ich au adus pe lume un băiețel, fostul selecționer nu se mai dezlipește de micuț, Iar ultima imagine publicată de logodnica lui Alexandru Pițurcă stă drept mărturie!

Zilele trecute, Cristina Ich a postat o fografie în care micuțul Noah Alexandru este ținut în brațe de Victor Pițurcă, bunicul său. Micuțul care va împlini șapte luni de viață, luna aceasta, este mândria familiei fostului selecționer, astfel că momentele petrecute împreună trebuie imortalizate.

Băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă a moștenit ce a fost mai frumos de la părinții săi, dar la cum arată cei doi amorezi, nici nu este de mirare. Că până la urmă, nu degeaba a fost supranumită șatena „Angelia Jolie de România”.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Ich de Alex Pițurcă

Recent, Cristina Ich a dezvăluit într-un interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, că momentul cererii în casătorie a fost de o stângăcie fenomenală, dar exact ăsta a fost ingredientul special datorită căruia i s-a părut un moment magic.

„Atunci când m-a cerut în căsătorie a făcut-o atât de stângaci încât mi s-a părut cel mai frumos mod posibil de a cere pe cineva de soție. Așa cu tremurat și emoție îmi spune: „știi ce vreau”. Atât de tare s-a emoționat că nici nu a putut să îmi spună „Vrei să fii soția mea?”, a povestit Cristina Ich pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest