Victor Slav, momente tragice în familie! Ce a păţit prezentatorul: „Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic”

 
+2 click pentru
galerie

Victor Slav este un personaj din showbiz-ul autohton, apreciat şi iubit de foarte multă lume. Întotdeauna se afişează a fi un bărbat fericit, cu zâmbetul pe buze, dar puţini ştiu drama prin care a trecut acesta.

Prezentatorul este o fire discretă, care încearcă întotdeauna să nu îşi expună viaţa personală, mai mult decât este cazul. De aceea, nu sunt foarte multe persoane care ştiu dubla tragedie de care a avut parte acesta, în familie. Victor Slav a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, că ambele lui bunici au fost diagnosticate cu cancer la plămâni, la numai trei luni distanţă una de ceallată.

„Ambele mele bunici au avut cancer la plămâni, metastaza. Ele s-au îmbolnăvit la trei luni distanţă una de cealaltă. Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic şi mi-a divulgat modul în care se va sfârşi. Bunica care a făcut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatălui nu a mai putut să respire şi s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea”, spunea Victor Slav, la vremea respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest