Victor Slav s-a afișat cu noua iubită! Blondina seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu/ VIDEO

 

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o blondină focoasă pe nume Ela. Și chiar dacă sunt împreună de mai bine de jumătate de an, prezentatorul TV a decis să păstreze discreția în ceea ce privește viața amoroasă. Dar paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca întotdeauna, l-au surprins pe „băiatul de la meteo” și pe iubita sa la o terasă! Însă ce ne-a șocat a fost asemănarea blondinei cu fosta soție, Bianca Drăgușanu!

Victor Slav și Ela au o relație cât se poate de serioasă, dar au preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Astfel că nu există multe momente în care se afișează împreună, dar și când există, paparazzii Spynews.ro sunt pe fază. Așa cum s-a întâmplat și de această dată!

Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, toate vedetele au ieșit la terase și s-au bucurat de temperaturile ridicate din termometre. Lucru pe care l-au făcut și cei doi amorezi. Tolănit pe scaun, Victor Slav și-a întins picioarele ca să se relaxeze, iar blondina stătea cu telefonul în mână și se uita, cel mai probabil, la imaginile publicate de prietenii săi pe conturile de socializare.

Absorbită de device, în momentul în care Victor Slav a inițiat o conversație, blondina i-a răspuns iubitului, însă fără să își desprindă nicio secundă ochii din ecranul telefonului. Dar când a făcut-o, am reușit să o vedem și am trăit șocul vieții noastre! Asemănarea dintre noua iubită a prezentatorului TV și Bianca Drăgușanu este una izbitoare! Dar nu vă cerem să ne credeți pe cuvânt, ci vă lăsăm pe voi să vă lămuriți singuri. Așa că dați play clipului de mai jos și uitați-vă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest