Victor Slav și Selina, imaginile de senzație! „M-am prostit și m-am îndrăgostit!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a găsit alinarea în brațele Selinei, de care s-a îndrăgostit nebunește. Destul de rezervat cu viața personală, fostul prezentator TV a apărut acum în ipostaze pline de tandrețe alături de iubită. Ce poze îndrăznețe a publicat partenera lui Victor Slav.

 

Cei doi se afișează rar spre deloc în lumina reflectoarelor, nici în mediul online nu sunt prea darnici cu fanii. Partenera lui Victor Slav a publicat acum fotografii provocatoare.

 

Au mers în vacanță și au împărtășit cu fanii imagini care mai de care, iar recent aceștia s-au filmat în tandrețuri. Cei doi au apărut într-o ipostază comică și au adus zâmbetul pe față celor care îi urmăresc, dar tot timpul au stat îmbrățișați și nedezlipiți. ”M-am prostit și m-am îndrăgostit”,a scris Selina, iubita lui Victor Slav, în dreptul imaginilor.

 

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani. După eșecurile precedente în dragoste, Victor Slav a vrut să-și țină cucerirea departe de ochii lumii, mai ales că nici ea nu și-a dorit să iasă prea mult în evidență. În urmă cu un an și jumătate, fostul prezentator TV și-a deschis un restaurant în București, iar Selina este cea care-l ajută în afacere. Despre începutul relației dintre cei doi nu se știu prea multe, dar se pare că s-au întâlnit într-un local de fițe, unde Selina era hostess. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci cei doi sunt nedeslipiți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest