Victoria Beckham, dezvăluiri despre modul în care se menține în formă: „Beau alcool, însă uneori...”

 

Creatoarea de modă s-a arătat deranjată de declarațiile pe care le-a făcut soțul ei cu privire la alimentație, drept urmare s-a decis să facă lumină în această privință.

 

După ce David Beckham a declarant că soția lui consumă același fel de mâncare de 25 de ani, Victoria a reacționat, nemulțumită că acesta a lăsat impresia că are o dietă mai degrabă plictisitoare. Ajunsă la 48 de ani, fosta spice girl are o siluetă pe care orice puștoaică ar fi invidioasă. Pentru Vogue Australia, creatoarea de modă a dezvăluit ce consumă pentru a se menține în formă. Ea a mărturisit că nu exclude nici alcoolul, dar urmează și cure susținute de detoxifiere a organismului, care durează între trei și șase luni.

 

„Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația. Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, spor ori consum de alcool sau nu’’, a declarat Victoria Beckham în cadrul interviului.

 

Iată declarația lui David Bechham care a dus la dezvăluirile soției sale: ‘’Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest