Victoria Beckham: Idealul unei femei perfecte

 
+14 click pentru
galerie

Are patru copii de care trebuie să aibă grijă, un soț care necesită atenție și o afacere de succes extrem de solicitantă. La 39 de ani, Victoria Beckham se consideră o femeie împlinită.

Victoria Caroline Beckham este fiica unei coafeze și a unui inginer electronist, care ulterior și-au părăsit profesiile și s-au lansat în lumea afacerilor. În 1980, după ce a vazut filmul “Fame”, a decis să urmeze o carieră muzicală, iar părinții au încurajat-o. Britanica și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor '90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice.

Prima relație a avut-o cu actorul și producatorul de filme canadian Corey Haim, începută în 1995 și încheiată după scurt timp, în condiții discrete și amiabile. În 1997 a început să flirteze cu fotbalistul David Beckham, pe care l-a întâlnit ca spectator la un meci de fotbal. De aici a început povestea de basm a Victoriei.

Împreună cu David, Victoria are patru copii: Brooklyn Joseph (1999), Romeo James (2002), Cruz Davin (2005) și o singură fată, Harper Seven (2011). Familia Beckham locuiește într-o într-o casă din Bervely Hills pentru care a platit 22 milioane dolari.

În prezent, Victoria conduce mega imperiul Victoria's Secret, afacere care i-a rotunjit considerabil veniturile. Posh este posesoarea unei averi estimată la 235 milioane de euro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest