Victoria Lungu, alarmată de ce se întâmplă cu rudele ei: „Se zguduiau pereții”

 

Cântăreața a povestit la Antena Stars prin ce au trecut apropiații ei din Republica Moldova în timpul bombardamentelor din Odessa.

 

Artista își dorește ca războiul din Ucraina să se încheie cât mai repede posibil, pentru că nu mai poate să trăiască așa, cu sufletul la gură, având în vedere că o parte din rudele sale locuiesc în Republica Moldova, la câțiva kilometrii de locurile în care rușii lansează bombe și rachete.

 

În mod firesc, din primele momente ale asalturilor rusești, Victoria Lungu a luat legătura cu familia din Moldova, iar ceea ce I s-a povestit a terifiat-o. Sora artistei i-a răspuns plângând și i-a povestit momentul în care familia ei a fost trezită de bombardamentele armatei ruse la granița cu Republica Moldova.

 

„Imediat după ce mi-am revenit am început să-mi sun sora, să văd ce se întâmplă. Mi-a răspuns cu lacrimi în ochi și mi-a zis că au fost treziți pe la 4 dimineața, se zguduiau pereții. Au crezut că e cutremur, au ieșit cu toții afară și și-au dat seama că, de fapt, se aude cum se bombardează în Odessa. Toată lumea a intrat în panică”, a povestit Victoria Lungu la Antena Stars.

 

În cadrul interviului, Victoria a anunțat că și-a pus casa din Republica Moldova la dispoziția refugiaților. Totodată, mama Valeriei Lungu a dezvăluit că fratele ei a fost operat pe inimă acum câteva zile și se teme pentru siguranța lui. „Pun la dispoziție casa mea, oricine își dorește. Deja aseară mi-au scris. M-aș bucura să pot ajuta. Din păcate, cel mai greu este că fratele meu a fost operat de inimă luni. (...) Mi-aș dori să reușească să se facă bine. Nici nu i-am spus ce se întâmplă”, a declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest