Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în secret! Cine va avea custodia copilului

 

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în secret! Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani, în urma căreia a rezultat un băiețel. Cine a obținut custodia copilului?

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer rămas prieteni, atât de dragul fiului pe care îl au împreună, cât și pentru clipele frumoase pe care le-au avut în căsnicie.

Anunțul divorțului a fost făcut de Conrad Mericoffer, personaj al serialului Sacrificiul de la Antena 1 și a venit la câteva săptămâni după ce soția sa, Victoria Răileanu acordase un interviu în care a vorbit despre viața de familie perfectă pe care o are. Însă lucrurile nu stăteau atât de roz precum mărturisea actrița, lucru care a ieșit la iveală după ce actorul a dezvăluit că s-au despărțit de ceva timp.

Cine va obține custodia copilului

Pentru că divorțul a fost făcut pe cale amiabilă, iar Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au rămas prieteni, copilul lor de cinci ani va sta atât cu mama, cât și cu tatăl, cei doi având custodie comună.

„Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine", a declarat Conrad Mericoffer la Gala Premiilor Gopo, potrivit Tabu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest