VIDEO IMPRESIONANT! Fiecare vecin a pus în faţa casei câte un scaun! Motivul acestui gest te va face să plângi de emoţie

 
+2 click pentru
galerie

Charlie George, un bărbat de peste hotare, își plimbă în fiecare zi câinii pe același drum prin cartierul în care locuiește. Bărbatul a avut parte de o surpriză din partea vecinilor săi care știau de ce boală suferă.
 
În urmă cu trei ani George a fost diagnosticat cu leucemie, iar de atunci și-a propus să ducă un stil de viață sănătos care să îl ajute să câștige bătălia cu această boală cruntă.
 
Un vecin a observat că în plimbarea sa prin cartier bărbatul se mai oprea din când în când să se odihnească, dar nu avea nicio bancă pe care să se așeze. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul impresionant.
 
O vecină a decis să facă ceva pentru el așa că, a scos un scaun în față casei sale pe care a scris: "Scaun pentru Charlie sau pentru oricine are nevoie de odihnă". Mai apoi a vorbit cu toți cei care locuiau în cartier să îi urmeze gestul, iar în cel mai scurt timp erau în jur de treizeci de scaune care să îl ajute pe Charlie. Bărbatul a primit cu entuziasm gestul vecinilor săi.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest