VIDEO! Viaţa în mâinile lui: Ultima reclamă în care apare SCHUMI înainte de accident: Familia şi-a dat acordul ca spotul să fie în continuare difuzat

 
+2 click pentru
galerie

Istorie, acesta este cuvântul care îl defineşte pe Michael Schumacher: şapte titluri de campion mondial în Formula 1, zeci de curse câştigate, sute de pole position-uri şi o mare pasiune pentru sport.

Schumi zace acum pe un pat de spital din Franţa, în comă indusă, la mai bine de o lună de la cumplitul accident de ski care l-a doborât.

Retras din Formula 1, însă pasionat de maşini şi de cai putere, Michael este în continuare imaginea unei puternice companii de autoturisme de lux.

Ultima reclamă în care a apărut alături de colegul său din Formula 1, Nico Rosberg, spune povestea unei gravide, aflată în plină stradă alături de soţul ei, după ce maşina în care se aflau s-a stricat. Familia lui Schumacher şi-a dat acordul ca acest spot să fie în continuare difuzat pe tv, în ciuda situaţiei în care se află acum fostul pilot.

Marea dilemă a reclamei: cu cine să fugă gravida către spital, pentru a aduce pe lume bebeluşul: cu Schumi sau cu Rosberg?

Priviţi!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest