Vila lui Alex Bodi, în care a fost arestat, scoasă la vânzare! Suma exorbitantă cerută de afacerist!

 
+2 click pentru
galerie

Alex Bodi a scăzut prețul de vânzare al vilei din Pipera, în care a fost luat pe sus de mascați, din cauza procesului de trafic de persoane și de proxenetism în care este cercetat. Chiar și așa suma este la fel de mare, iar viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunar bani frumoși pentru a o cumpăra!

Alex Bodi detine o vilă în Mediaș și una în Pipera, imobilul din care a fost săltat de mascați, în urmă cu aproape o săptămână de autorități și dus la DIICOT Craiova pentru audieri. Pe lângă cele două proprietăți din România, afaceristul mai deține o casă și în Monte Carlo pe care ar fi cumpărat-o cu două milioane de euro.

Cât cere Alex Bodi pe casa din Pipera, în care a fost arestat

Afaceristul cere nici mai mult, nici mai puțin de 795.000 de euro pe vila din Pipera, iar în urmă cu câteva săptămâni cerea 875.000 de euro, semn că are nevoie urgentă de bani.

Casa de lux are cinci camere, o bucătărie, trei băi, trei balcoane, trei terase, un dressing, o piscină exterioară, un foișor și un garaj cu șase locuri de parcare pentru mașinile sale de colecție. Potrivit informațiilor oferite pe site-ul de vânzări, imobilul a fost construit în 2019 și are un teren de 1.2000 de metri pătrați, lângă pădure.

Alex Bodi riscă sărăcia!

Ghinioanele se țin lanț de Alex Bodi! Dacă până acum se afla pe lista celor mai bogați români, în curând, afaceristul ar putea rămâne fără niciun bun, după ce procurorii DIICOT au început inventarierea averii sale, dar și a celorlalți membrii ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte.

Potrivit informațiilor oferite de anchetatori, membrii grupării ar fi investit banii de care beneficiau din proxenetism, în imobiliare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest