Vindecă ficatul aflat în stadiu avansate de boală, hepatita şi psoriazisul! Reţeta 100% naturală şi eficientă

 

Nu sunt deloc puţini oamenii care se confruntă cu afecţiuni ale ficatului. Acestea pot apărea la diverse persoane, indiferent de vârstă şi pot declanşate de un stil de viaţă agitat, o alimentaţie nesănătoasă, dar şi anumite medicamente.

Nu doar tratamentul medicamentos este singura soluţie pentru a scăpa de durerile de ficat. Încearcă un remediu natural care se prepară din rădăcină de dud şi de măceş. Vindecarea va fi miraculoasă chiar dacă bolnavul de ciroză, de exemplu, se află în ultima fază, conform site-ului sanatate.bzi.ro. Ficatul se va regenera complet, în doar câteva luni. De asemenea, acest leac este eficient şi în tratarea hepatitei şi a psoriazisului.

Ingrediente

- rădicină de dud

- radăcină de măceş, pir şi urzică vie

- iarbă de rostopască

Mod de preparare

În 3 l de apă se pun la fiert 3 lingurițe de rădăcină de dud mărunțită (Morus albă) și câte o linguriță din rădăcinile următoarelor plante: măceș (Rosa canină), pir (Agropurym repens) și urzică vie (Urtica dioica). Se lasă să fiarbă la foc mediu până când mai rămâne 1 l de apă, după care se da deoparte vasul, se adaugă jumătate de linguriță de iarbă de rostopască și se lasă să se răcească, după care se filtrează. 

Mod de administrare

Se administrează 1 l de preparat pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a două zi se face o nouă porție. Întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, se face tratament până abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de două săptămâni și apoi se reia. 

Rădăcină de dud este extrem de importantă în ascită (acumularea de lichid în cavitatea abdominala), ajutând la eliminarea lichidului respectiv prin urină. Din cauza acestei rădăcini, cât timp va lua ceaiul, pacientul va urină foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roșie - simptome normale, care arată că procesul de vindecare a început. 

În timpul tratamentului se ține regim alimentar sever (fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli) și se recomandă odihna la pat în primele două-trei săptămâni. Este important că după vindecare să se repete tratamentul în fiecare an, câte una-două luni.

ATENŢIE! Consultă medicul înainte de aplica acest tratament şi ai mare grijă dacă eşti alergic la vreunul dintre ingrediente.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest