Violenţă inimaginabilă într-o şcoală din Capitală! Declaraţile purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar după scandalul fetiţei bătute

 

Copii batuti de catre colegii lor, sechestrati in sala de clasa, injurati, agresati fizic si verbal...asta se pare ca se petrece la scoala 149 din Bucuresti, fara ca cineva sa miste un deget. În legătură cu întreaga revoltă pornită de părinţi, un purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar a făcut declaraţii.

Imagini şocante într-o şcoală din Capitală! O fetiţă din clasa a patra ar fi fost agresată şi umilită de colegele mai mari, iar dascălii lor nu au luat niciun fel de măsură. Totul a fost filmat! Şi mergând pe firul celor relatate de părinţi, am descoperit multe, multe nereguli. Sunt mai mulţi copii în această situaţie, copii care se tem să mai meargă la şcoală.

În emisiunea "Star Magazin" a intrat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi a făcut declaraţi despre caz.

"Cunosc situaţia. Ne-am autosesizat în urma imaginilor apărute. De mâine, după ce am avut o vedere preliminară asupra situaţiei, am informat conducerea Inspectoratului. Mâine de la prima oră va începe un control în această şcoală pentru a vedea cauzele şi alte aspecte care trebuie verificate. Este un caz complex care necesită multă atenţie. Vă asigur că atâta timp cât fetele vor fi în şcoală, nu li se va mai întâmpla nimic. Conducerea şcolii, cadrele didactice au responsabilitatea vieţii lor", a mărturisit bărbatul.

O fetiţă de clasa a patra ar fi fost agresată şi umilită de colegele mai mari, iar dascălii lor nu au luat niciun fel de măsură. Mama acesteia a intervenit la Antena Stars pentru a vorbi despre cazul revoltător. Mama fetiței care învață la Școala 149 din București este susținută și de către alți părinți, care acuză, la rândul lor violențe.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest