Viorel Cataramă, în vizorul autorităților, după ce s-a autoinfectat cu COVID-19! De ce îl „vizitează” de două ori pe zi/ VIDEO

 

În cadrul unei conferințe video, în direct la jurnalul de la Antena Stars, Viorel Cataramă a dezvăluit care este motivul vizitelor de două ori pe zi a oamenilor legii, cât și cu cine a mai intrat în contact după ce s-a autoinfectat!

Viorel Cataramă s-a infectat voluntar cu COVID-19, în urmă cu câteva zile, pentru a demonstra că virusul nu este un inamic atât de temut, cât și pentru a le arăta oamenilor că măsurile de protecție luate de autorități au fost exagerate.

Dupa ce a vizitat o comunitate din Bărbulești, acolo unde a îmbrățișat oameni infectați, Viorel Cataramă a mers direct acasă, făra a mai intra în contact cu nicio altă persoană, de teama de a nu împrăștia virusul.

„Nu m-am mai vazut cu nimeni pentru că sunt un om responsabil și în momentul în care m-am autoinfectat, singur am venit acasă și nu am mai intrat în contact cu nicio persoană.” a spus Viorel Cataramă.

Mai mult de atât, celebrul economist a dezvăluit că singurele persoane pe care le-a văzut în ultimele zile au fost cele două polițiste care îl vizitează pentru a verifica dacă respectă așa cum trebuie izolarea.

„Eu primesc vizita Poliției de două ori pe zi. Ei trebuie să vadă că eu sunt acasă, în autoizolare. Trebuie să aibă contact vizual direct cu mine, de la o distanță corespunzătoare, în așa fel încât să nu trasmit nimic, iar ei să nu pățească nimic.” a mai spus omul de afaceri.

A acuzat simptome

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a susținut Viorel Catarmă, recent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest