Viorel Lis a fost externat: „Motanul meu cu 9 vieți”

 

Fostul primar al Bucureștiului a scăpat de intervenția complicată la inimă și a fost dus înapoi acasă de soția lui.

 

Oana Lis a fost cea care a dat vestea cea mare într-o postare pe rețelele de socializare. Alături de o poză în care îl mângâie pe barbă pe fostul primar, Oana Lis a scris: „Motanul meu cu 9 vieți…s-a intors acasă…slăbit, dar fericit ca mai e printre noi! Multumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Multumesc si vouă pentru susținere!”.

 

Fostul primar al Capitalei a fost operat de urgență în dimineața zilei de 6 martie și i s-a montat un stent la inimă. Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a stat o perioadă la terapie intensivă, iar apoi a fost transferat în salon.

 

„El își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic. La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce”, a dezvăluit Oana Lis într-un interviu recent acordat la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest