Viorel Lis are din nou probleme de sănătate! Oana Lis, de lângă patul iubitului: „Îi e frică, dar trebuie să o facă”

 

Fostul primar nu trece prin cea mai grozavă perioadă. În ultimul an a tot fost prin spitale, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor.

 

Vârsta înaintată și problemele de sănătate nu-i dau deloc pace fostului primar al Capitalei. Viorel Lis este internat într-o clinică, sub atentă supraveghere medicală, iar situația este considerată îngrijorătoare de către soția lui, Oana Lis, care-i este mereu alături. După ce a scăpat de Covid și de un infarct, iată că pentru Viorel Lis problemele continuă.

 

Oana Lis a spus în cadrul unei emisiuni TV că soțul ei se află din nou internat în spital, asta după ce a fost infectat cu o bacterie. Viorel Lis a fost supus mai multor analize și investigații. Din fericire, fostul edil al Capitalei a stat internat doar o zi în spital, iar medicii l-au externat rapid. Însă este nevoie și de o colonoscopie, intervenție de care fostul primar se teme, potrivit mărturisirilor soției sale.

 

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Infectarea cu coronavirus, infarctul suferit, precum și o semi-pareză a picioarelor au făcut-o pe Oana Roman să se gândească la ce e mai rău: ”Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest