Viorel Lis are grave probleme de sănătate: ”Dacă nu ia medicamente în două zile, poate muri”

 

Formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi şi mai mareu puşi pe şotii.  În ultimul timp însă, zâmbetul a dispărut de pe chipul Oanei şi al lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei trece prin clipe groaznice. Viorel Lis apare pe lista bolnavilor cronici.

De-a lungul timpului, Viorel Lis a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Dar de data aceasta, lucrurile s-au agravat.

De la ultimul său accident, starea de sănătate a lui Viorel este din ce în ce mai fragilă şi cu episoade dese de pierdere a memoriei. Şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, medicamentele necesare tratamentului fostului edil sunt din ce în ce mai greu de găsit.

Dacă nu-şi continuă tratamentul, Viorel Lis poate face din clipă în clipă o criză de epilepsie şi poate muri. Însă,ca şi până acum, Viorel înfruntă problemele cu zâmbetul pe buze.

Oana a intervenit la ”Star Magazin” și a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei.

”Dacă nu ia pastilele, poate muri în două zile. Luna aceasta nu am găsit pastilele, trebuie să merg la neurolog, la diabetolog, chiar și cum bani, chiar și fără rețetă, nu am găsit pastilele. Am găsit la un lanț de magazine pastilele și le-au strâns de la mai multe. Mi se pare incredibil că poți să mori cu banii în mână. I s-a declanșat acum un an epilepsia. Unii doctori au spus că ar putea avea Alzheimer și mai bine că are epilepsie, că nu mai poate evolua ca la un copil. A făcut crize de epilepsie, mai ales când nu știam ce are. Nu auzisem ca la 70 de ani să faci epilepsie. Nu îmi plac oamenii care se plâng”, a spus Oana la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest