Viorel Lis, probleme mari de sănătate! Care este starea actuală a fostului edil al Capitalei: „Mi-e foarte greu”/ VIDEO

 

Viorel Lis nu trece deloc printr-o perioadă prea bună! Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar lipsa activității din cauza pandemiei de coronavirus, l-a adâncit în depresie și neputință.

Contactat de reporterii Antena Stars, Viorel Lis a dezvăluit că afecțiunile la nivelul capului sunt foarte  grave, dar cu toate acestea, încearcă alături de soția sa, Oana, să iasă cu bine din situația delicată.

„Nu prea bine, dar asta e. Sunt aceleași probleme de sănătate, dar sunt destul de grave că este vorba de cap. Oana are mare grijă de mine. Eu nu am mai ieșit de două luni din casă. Mă plictisesc mai ales că nu mai sunt meciuri, nu mai e nimic, mi-e foarte greu. Așa stau toată ziua și mă uit la televizor. Doar să fac gimnastică și să vorbesc cu Oana.” a spus Viorel Lis, după ce a fost contactat de reporterii Antena Stars.

A suferit un accident vascular cerebral

În luna aprilie a anului 2018, fostul primar al Bucureștiului a suferit un accident vascular cerebral, care a lăsat urme adânci în viața lui. Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a îmbunătățit odată cu trecerea timpului, ci a devenit din ce în ce mai precară.

Oana Lis dezvăluia după accidentul vascular suferit de soțul său că în ciuda problemelor de sănătate, fostul edil încă își dorește o ultimă vacanță împreună. Însă teama că va păți ceva pe drum, a împiedicat-o pe soția lui să îi îndeplinească marea dorință.

„El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei pritene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oameni bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine”, a spus soția lui Viorel Lis, în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest