Viorel Lis s-a întors la marea lui dragoste! Nici bine nu a ieșit din carantină că a și păcătuit!

 

Viorel Lis se numără printre persoanele care au așteptat cu nerăbdare relaxarea măsurilor impuse de autorități. Fostul edil al Capitalei a suferit enorm în pandemia de coronavirus, fiind privat de una dintre cea mai mare plăcere: păcănelele.

Nici bine nu a ieșit din carantină, că Viorel Lis s-a întors la viața de dinainte. Fostul primar al Bucureștiului s-a delectat cu o „porție” de păcănele, ca pe vremuri, iar pasiunea îi este susținută de Oana Lis, care a mărturisit de nenumărate ori că nu vede cu ochi răi plăcerea soțului său, ci din contră, se bucură că își poate ocupa cu ceva timpul liber.

„Îmi place foarte mult că Viorel are autocontrol şi nu joacă foarte mult. E o plăcere pentru el, nu joacă sume mari, e doar o distracţie, dar una cumpătată. În ziua respectivă nu a câştigat, dar îi era şi lui dor să joace. Altă plăcere nu prea are”, a spus Oana Lis, pentru Click!

Dar Viorel Lis nu este singurul care are plăceri... nevinovate. Din cauza pandemiei de coronavirus și Oana Lis a fost privată de terasele și restaurantele unde își facea veacul ori de câte ori avea ocazia. Astfel că odată cu ridicarea stării de urgență și cu relaxarea măsurilor luate în starea de alertă, soția fostului edil al Capitalei s-a întors la vechea ei pasiune de a ieși în oraș, la terase și la restaurante, iar imaginile pe care le postează pe contul său de socializare stau drept mărturie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest