Viorel Lis se teme că ar putea ajunge la azil, la fel ca Alexandru Arșinel. ”Mă ruga să nu ajungă ca el, să nu-l părăsesc”

 

Oana Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei. Fostul edil al Capital nu se mai poate deplasa deloc singur, aflându-se acum în scaun cu rotile. Mai mult, acesta are de urmat numeroase tratamente, care costă foarte mulți bani, după cum a declarat vedeta în repetate rânduri. 

Recent, Oana Lis a declarat că soțul ei a implorat-o să nu-l după la azil, după ce a văzut cazul lui Alexandru Arșinel. 

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez. S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat Oana Lis. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest