Viorica de la Clejani, detalii inedite din mariajul cu Ioniță: „Mereu mă uit în telefonul lui, deși își schimbă codurile”

 

Viorica și Ioniță de la Clejani au descoperit secretul unei relații longevive și la fel de efervescentă ca la începutul poveștii de dragoste! Cei doi împlinesc astăzi 29 de ani de când au spus un mare „Da!” în fața ofițerului stării civile, perioadă în care au strâns extrem de multe amintiri împreună. Transparentă ca de obicei, Viorica a oferit detalii inedite din mariajul de aproape trei decenii pe care îl are cu soțul ei!

Chiar dacă pandemia de coronavirus le-a cam dat planurile peste cap în ceea ce privește celebrarea celor 29 de ani de căsnicie, Viorica și Ioniță de la Clejani nu s-au lăsat afectați de aspectul ăsta și au reprogramat petrecerea pentru când or fi vremurile mai bune.  

Viorica de la Clejani, detalii inedite din mariajul cu Ioniță

Însă până atunci, Viorica a oferit detalii inedite din mariajul cu Ioniță și a dezvăluit că longevitatea relației lor se datorează faptului că de la bun început au stabilit cine este „căpetenia” familiei.

„La mine în casă eu sunt șefa, dar banii sunt la el, că eu sunt mai cheltuitoare, că eu dacă azi am, mâine s-ar putea să nu mai am. Așa că i-a dat lui, că el are grijă de noi, se gândește și ce mâncăm peste zece ani. (...) Eu sunt șmecheră, mă uit mereu în telefonul lui, deși el își schimbă codurile ele. Oricum el nu poate sta fără mine și nici eu fără el. El m-a făcut dependentă de el, eu nu știu să fac nimic.”, a spus Viorica de la Clejani.

În completarea spuselor de Viorica de la Clejani, Ioniță a adăugat că rolul lui de a avea grijă de finanțe este foarte important, pentru ca doar așa nu apar discuții atât între membrii familiei, cât și între oamenii cu care cântă.

„Nu sunt zgârcit, sunt cumpătat. Eu mă gândesc și la ziua de mâine, am familie de ținut, am formație mare, Viorica trebuie să arate bine în orice moment, obrazul subțire cu cheltuială se ține. Eu nu îi spun că este certăreață, eu îi sunt că este doar bogată la vorbă, ar fi un păcat să o opresc. Ea vorbește cât vrea, le îndrugă. Mie mi se pare a verifica telefonul cuiva neîncredere și mi se pare că, după 29 de ani de căsătorie, nu-și mai are rostul. Viorica e cea mai importantă din viața mea”, a spus Ioniță de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest