Viorica de la Clejani rupe tăcerea! Pe cine a dat vina pentru accidentul Margheritei: „Copiii mei sunt vânați”

 

Dacă inițial a avut o reacție violentă față de reporterii aflați în fața casei sale pentru a afla mai multe detalii despre scandalul în care este implicată Margherita, iată că acum, Viorica de la Clejani nu doar că a lăsat garda jos, ci a și vorbit cu jurnaliștii pe care zilele trecute îi agresa.

Printre altele, Viorica de la Clejani a făcut dezvăluiri și despre iubitul Margheritei pe care îl consideră principalul vinovat pentru accidentul fiicei sale. Interpreta de muzică lăutărească a spus că este de părere că tânărul „a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan”, având ca argument faptul că „și-a pus povestea pe instagram”.

Mai mult decât atât, din spusele artistei se înțelege că nu este pentru prima dată când unul din copiii săi se află într-o asemenea situație, dând vina pe oamenii răi din anturajul lor care vor să îi defăimeze: „Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni”.

I-a dat de mâncare „dușmanului”

Viorica de la Clejani a povestit un episod care îl are ca protagonist pe iubitul fiicei sale, prezentându-l ca un băiat fără prea multe posibilități. Artista a mărturisit că l-a primit pe tânăr în propria curte ca să îi dea o farfurie de mâncare, deoarece „era mort de foame”.

A explicat reacția virulentă față de reporteri

Imaginile cu Viorica de la Clejani aruncând o sticlă de lapte și stropindu-i cu furtunul cu apă pe jurnaliștii din fața casei sale au făcut făcut înconjurul internetului. Vedeta a dat vina pe zilele multe petrecute în izolarea la domiciliu și a ținut să precizeze că nu se va schimba niciodată.

„Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne face ca nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară” a mai scris Viorica de la Clejani pe pagina sa de socializare.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest