Viorica de la Clejani, schimbare radicală de look, după colaborarea cu Macanache! Imagini de senzație cu artista/ VIDEO

 

Ne-a dat cu reveneală noua colaborare a Clejanilor cu Macanache! Viorica și Ioniță au lansat piesa “Reveneală”, alături de celebrul rapper, iar pentru clip, cât și pentru aparițiile live, artista a fost nevoită să renunțe la rochiile mulate cu paiete în detrimentul treningurilor tipice culturii hip-hop!

Am trăit să o vedem și pe asta! Pentru că în ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe colaborări inedite între artiștii care cântă stiluri de muzică diferite, Viorica și Ioniță de la Clejani au zis că este momentul să se reinventeze și ei!

Astfel că lăutarii au decis să facă o piesă cu Macanache, un rapper cunoscut în muzica underground. Iar pentru că tot ce își propun Clejanii se îndeplinește, cei trei au și lansat clipul piesei „Reveneală”, unde o puteți vedea pe Viorica într-o ipostază surprinzătoare.

Interpreta de muzică lăutărească a spus adio rochiilor lungi cu paiete și strălucitoare cu care ne-a obișnuit și a îmbrăcat treninguri tipice culturii hip-hop, dar cel mai bine vă lăsăm pe voi să analizați imaginile, așa că dați play clipului de mai jos!

Invitați în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, Clejanii au dezvăluit că ideea de a colabora cu Macanache a fost a Margheritei: ”De la Margherita a pornit ideea, pentru că am fost puțin geloasă pe piesa ei cu ”Elicopterul” și i-am zis: ”Măi Margherita, mi-ași dori și eu o colaborare așa!”. Pe la 2 noaptea mi-a trimis un mesaj și un link direct în YouTube cu Macanche. Am dat pe link și am spus: ”Ăsta e cel mai bun!”. Un pic așa cu inflexiuni”, a declarat Viorica în platou la ”Neatza”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest