Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: „Fiica mea a fost acuzată că se va închide școala din cauza ei”

 

Virgil Ianțu și fiica lui au trecut printr-o perioadă dificilă, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a vorbit cu lux de amănunte despre experiența trăită, cât și despre valul de critici și ură primit din partea oamenilor, atât de el, cât și de fiica lui.

În cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitat, Virgil Ianțu s-a arătat consternat de reacțiile pe care le-a primit din partea oamenilor, după ce a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a fost acuzat de diverși indivizi că a luat bani pentru a spune că are COVID-19, iar gluma pe care a făcut-o pe tema asta, doar a alimentat valul de critici îndreptat spre el.

“E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei.”, a mai povestit vedeta.

Nici fiica lui Virgil Ianțu nu a scăpat de răutatea oamenilor, potrivit spuselor prezentatorului TV. Se pare că aceasta, imediat după ce a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus, a anunțat instituția de învățământ din care făcea parte și a acuzată de câțiva părinți, că din cauza ei se va închide școala.

„A fost prima care a anunțat școala că are COVID-19. Primele reacții ale părinților au fost să o acuze că din cauza ei se va închide școala. Nu e vina nimănui, am încercat să îi explic și fiicei mele. Ești vinovat dacă știi că ai și nu te testezi sau te tratezi”, a spus îndrăgitul prezentator.

Cât despre perioada în care el și fiica sa au avut COVID-19, Virgil Ianțu a mărturisit că a trecut rapid, având doar un mic disconfort la nivel corporal, având o formă ușoară a noului coronavirus.

Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme.”, a mai spus Virgil Ianțu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest