Virusul “Fifty Shades of Grey” continuă să facă ravagii!

 

Trilogia "Fifty Shades" a scriitoarei britanice E. L. James a surclasat până și vânzările iniţiale ale unor bestselleruri ca Harry Potter şi Codul lui Da Vinci. E o adevarată pandemie, de parca s-ar transmite pe calea aerului, precum gripa aviara

Recent, "Fifty Shades of Grey" a devenit cel mai citit roman erotic care a ajuns cel mai repede la pragul de un milion de copii vândute în format paperback. Personajul principal Christian Grey, este un adevărat fenomen, în special în rândul femeilor, pentru că „oferă o pauză de la soţii lor”, este de părere autoarea E.L James. Cartea a creat o frenezie în rândul cititoarelor prin felul în care Christian mânuieşte la perfecţie biciul, cravaşa şi cătuşele şi o iniţiază pe tânăra studentă Anastacia Steele în sadomasochism.

Cei care au citit romanele știu că povestea celor doi abundă în scene de sex explicite, sado-masochiste si reprezintă esența cărții.

Dincolo de toate speculațiile, precum că sexul este în măsură să rezolve o parte (daca nu toate) din problemele de cuplu, Fifty Shades of Grey demonstrează teoria cu vârf și îndesat. Daca toți ar citi această carte, lumea ar fi mai fericită, rata divorțurilor ar scădea dramatic și ore nenumărate de terapie de cuplu ar putea fi scutite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest