Visul care a dus-o pe Denisa Despa în Maldive: ”Mai singură ca niciodată”

 

Dansatoarea și-a achiziționat biletul pentru insula din Oceanul Indian în urma unui vis.

 

Insulele Maldive reprezintă una dintre cele mai în vogă destinații romantice pentru români, în ultimii ani. Cuplurile aleg să se relaxeze în paradisul din Oceanul Indian. În schimb, Denisa Despa a plecat singură în această destinație exotică. Într-un interviu acordat Antena Stars, diva a spus cum a luat această decizie și cum petrece de una singură. Vedeta a spus că deși în această țară mai sunt și alți prieteni de-ai ei, ea a ales să stea singură.

 

”Mai singură ca niciodată! În acest moment sunt foarte mulți prieteni care se află în această țară, doar că sunt într-un resort în care mă aflu foarte singură, fără să vreau să am contact cu ceilalți români care se află în această țară”, a declarat Denisa Despa la Antena Stars.

 

Denisa Despa a mai precizat că a luat această decizie în urma unui vis pe care l-a avut în noaptea de 29 decembrie. Astfel, și-a cumpărat imediat bilet pentru 30 decembrie, pentru a-și împlini respectivul vis: ”Pe data de 29 am avut un vis straniu că eram pe o insulă pustie și că nu fac față și nu ma decurc. Pe data de 30 mi-am achiziționat biletul în Maldive. Este o țară pe care eu nu am vizitat-o niciodată și atunci am zis, de ce nu?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest