Vitaminele pe care trebuie să le iei pentru piele fără defecte! Experţii au vorbit

 

Să găseşti produsele potrivite pentru problemele pielii tale poate fi o adevărată provocare. În timp ce toate sunt catalogate ca fiind "cele mai bune", tu eşti propriul doctor care decide ce trebuie să conţină produsul cumpărat.

Conform Daily Mail, experţii susţin că pentru un luciu sănătos ai nevoie să ai o alimentaţie corespunzătoare pentru pielea ta. Cunoaşterea acestor vitamine te vor ajuta să alegi mai bine produsele pentru piele şi să îţi faci rutina de frumuseţe mult mai eficientă.

Vitamina C
Cea mai bună vitamină pentru piele. E un antioxidant puternic, cu proprietăţi protective pentru razele UV. Aceasta mpreşte colagenul şi reduce pigmentaţia.

Vitamina A
Reduce imflamarea, pigmentaţia şi menţine controlul uleiurilor în corp.

Vitamina B
Luminează culoarea pielii şi este adesea folosită la scăderea hiperpigmentaţiei. E un tratament bun pentru acnee şi rozacee.

Vitamina E
E un antioxidant puternic. Păstrează pielea hidratată şi are proprietăţi anti inflamatorii. De asemenea, previne îmbătrânirea prematură.

Vitamina K
Esenţială pentru a îţi face pielea să arate mai tânără. Ajută de asemenea cearcănele şi producerea colagenului.

Minerale: Zinc şi Sulf
Mineralele de Zin şi Sulf acţionează ca antibacterieni şi anti-inflamatorii.

Cupru
Este un mineral "isteţ" şi un antioxidant ce reduce ridurile şi liniile fine, stimulând remodelarea cu colagen. De asemenea mai ajută la tratarea cicatricelor şi combaterea căderii părului.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest