Viviana Sposub, despre certurile cu George Burcea: „Motivele sunt uneori puerile!”

 

Fosta asistentă TV a dezvăluit de la ce pornesc neînțelegerile în cuplu și cine face de fiecare dată primul pas spre împăcare.

 

Viviana Sposub și George Burcea au împlinit un an de când sunt împreună și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Însă nu tot timpul este lapte și miere între cei doi, existând după cum a povestit recent Viviana și o serie de discuții contradictorii.

 

În cadrul unui interviu recent acordat, fosta asistentă TV a vorbit despre motivele care au dus la certuri în cuplu. Ea a dezvăluit că se aprinde repede, argumentând acest lucru prin faptul că este moldoveancă, și a spus că tot ea este cea care face de fiecare dată, fără excepție, pasul spre împăcare, pentru că nu poate să stea supărată pe George Burcea.

 

”Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.ro.

 

Vedeta a declarat că toate aceste discuții contradictorii nu au făcut altceva decât să întărească relația dintre ea și George Burcea. Viviana Sposub a mai mărturisit că în acestă perioadă relația lor a trecut prin multe etape și au reușit împreună tuturor schimbărilor care s-au produs. Ea a mai spus că acum, după un an de când se cunosc, sunt mult mai puternici împreună.

 

”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi”, a mai spus ea.

 

Bruneta îl consideră pe Georghe Burcea jumătatea ei, apreciind că se potrivesc perfect. De aceea se vede împreună cu actorul și de acum înainte: ”Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest