Viviana Sposub, detalii inedite despre relația cu George Burcea: „Ce ar mai fi viața fără puțină suferință?”

 

Viviana Sposub și George Burcea formează cel mai neașteptat, dar și urmărit, cuplu din showbiz. Chiar dacă noul iubit încă nu a divorțat de fosta soție, asistenta TV nu pare deloc deranjată de acest aspect, ci din contră, trăiește la maximum clipele frumoase alături de el.

Viviana Sposub și George Burcea au devenit „colegi de apartament”, după ce amândoi au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Și deși locuitul împreună este temporar, până când se vor vindeca de virus, asistenta TV a mărturisit că trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și dă frâu liber sentimentelor pentru actor.

Cât despre ce a atras-o la George Burcea, Viviana a dezvăluit că i-a adorat simplitatea și modul îjn care știe să se bucure de tot ce îl înconjoară. Mai mult de atât, asistenta TV a spus că deși a mai fost rănită în dragoste, asta nu o împiedică să iubească la aceeași intensitate, dat fiind că fiecare experiență de viață, fie ea și negativă, este o lecție.

Ce ar mai fi viața fără puțină suferință din dragoste? Deși sunt tinerică, am avut timp să mă îndrăgostesc, să iubesc, ba mai mult, am avut timp și să sufăr. Dar nu regret absolut nimic! Tot ce am învățat în fostele relații mă ajută să clădesc acum conexiuni mai profunde.”, a spus Viviana pentru click.ro.

Viviana Sposub vrea să își cunoască soacra

Viviana Sposub și George Burcea și-au promis reciproc că vor merge cu trenul până în Botoșani, pentru a se întâlni atât cu părinții ei, cât și cu mama lui. Lucru de care bruneta s-a arătat extrem de entuziasmată.

„Noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a mai spus frumoasa asistentă TV pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest