Viviana Sposub, în rândul celor care l-au blamat pe George Burcea pentru divorțul de Andreea Bălan!

 

Extrem de transparentă, Viviana Sposub a recunoscut că s-a numărat printre persoanele care l-au pus la zid pe George Burcea, după ce a divorțat de Andreea Bălan. Actuala iubită a actorului a mărturisit că a fost de partea cântăreței, până să îl cunoască personal pe George!

Viviana Sposub și George Burcea formează, cu siguranță, unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz-ul autohton. Iar faptul că s-a îndrăgostit de actor a fost o supriză imensă și pentru asistenta TV, după cum chiar ea a mărturisit.

Viviana Sposub a recunoscut că și ea l-a judecat pe cel care ii este acum iubit, din cauza tuturor informațiilor oferite de Andreea Bălan din interiorul mariajului cu actorul, în anumite emisiuni TV. Însă atunci când l-a cunoscut personal, frumoasa șatenă și-a schimbat părerea radical în ceea ce îl privește.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate!

Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un cole. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!”, a spus Viviana Sposub pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest