Viviana Sposub și George Burcea, viitori părinți? „Sunt foarte îndrăgostită și fericită!”

 

După ce și-au oficializat relația, Viviana Sposub și George Burcea au început să își facă din ce în ce mai multe planuri împreună. Și în ciuda tuturor scandalurilor în care actorul a fost implicat, din cauza divorțului de Andreea Bălan, asistenta TV a mărturisit că se vede mult timp alături de acesta. Cât despre dacă își dorește copii cu acesta... găsiți răspunsurile puțin mai jos.

Viviana Sposub și Geroge Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de două luni. Și chiar dacă au fost puși la zid, din cauza controverselor în care este implicat actorul, controverse cauzate de divorțul subit de Andreea Bălan, cei doi se bucură din plin de sentimentele intense pe care le au unul pentru celălalt.

Viviana Sposub și George Burcea, viitori părinți?

Deși se vedea ca fiind o mamă tânără, Viviana Sposub a mărturisit că mai are de copilărit, după care se va așeza la casa ei și va da naștere unui copil. Frumoasa asistentă TV a dezvăluit că încă de la o vârstă fragedă se gândea că se va îmbrăca rochia de mireasă la 22 de ani și va da naștere unui copil tot pe atunci, dar cu „socoteala din Moldova, nu se pupă ce cea din Capitală”, planurile i s-au schimbat radical.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit.”, a declarat fosta asistentă TV pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest