Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului a încetat din viață

 

Vlad Gherman a transmis în această un mesaj plin de durere. Bunica sa, una dintre cele mai dragi persoane lui, a încetat din viață. Bătrâna a pierdut lupta cu Covid-19, iar nepotul său a simțit să-și transmită emoțiile care-l încearcă în acest moment în mediul online. I-a adus și un ultim omagiu: câteva fotografii în care apar amândoi, fericiți că puteau petrece timp împreună.

Vlad Gherman trece prin momente deosebit de dificile, după ce bunica sa a încetat din viață. Actorul și-a găsit puterea să împărtășească acest moment cu urmăritorii săi din mediul online, unde a postat și câteva fotografii alături de cea pe care a iubit-o atât de mult.

Din mesajul plin de durere al lui Vlad reiese faptul că bătrâna a fost diagnosticată cu Covid-19, iar în cele din urmă organismul său a cedat. Actorul nu s-a așteptat niciun moment la o asemenea pierdere, mai ales că este vaccinat cu toate cele 3 doze și nu a crezut că virusul poate fi atât de agresiv.

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman a relatat și cum a fost ultima săptămână pentru bunica sa, care a fost internată la ATI. După ce a ajuns la spital, a fost necesară intubarea sa, iar plămânii i-au cedat. Inima sa a încetat să bată în timp ce era sedată, așa că nu a simțit nicio durere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest