Vladimir Draghia, ultima carte jucată! Prezentatorul TV, umilit şi cu banii luaţi EXCLUSIV

 
+4 click pentru
galerie

Vladimir Drăghia a primit o veste proastă, în urma căreia trebuie să scoată bani grei din buzunar. Acesta şi-a jucat ultima carte în scandalul în care a fost condamnat, fără să aibă câştig de cauză.

Condamnarea lui Vladimir Drăghia a rămas definitivă, aşa că prezentatorul TV va fi văzut, în curând, plantând flori prin capitală sau măturând străzile. După ce magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au respins apelurile formulate de parchet, pastrând hotărârea dată de instanţa de fond.

Pedeapsa lui Vladimir Drăghia constă în opt luni cu suspendare, munca în folosul comunităţii, 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond şi în plus, 500 de lei pentru: „cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”.

La sfărşitul anului trecut, judecătorii constănţeni au dispus: "Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani".

Asta nu este tot. Drăghia are numeroase interdicţii, dar şi obligaţii: "Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest