Vlăduţa Lupău, afectată de pandemia de coronavirus! Îşi amână nunta? „Am ales special data asta”

 

Vlăduţa Lupău se numără printre artiştii afectaţi de pandemia de coronavirus. Vedeta a fost nevoită să îşi anuleze toate spectacolele şi evenimentele pe care le avea de susţinut, în următoarea perioadă, dat fiind contextul actual. Dar motivul îngrijorării sale este faptul că se află la un pas de a-şi reprograma şi propria nuntă!

Chiar dacă a renunţat la evenimentele la care trebuia să cânte, pentru a preveni răspândirea virusului din China, artista nu s-a arătat prea supărată de acest lucru, ci din contră. În cadrul unei postări pe pagina sa de socializare, Vlăduţa Lupău a mărturisit că se bucură de timpul liber pe care îl are şi se delectează cu o carte bună.

Dar dacă pe de o parte este fericită, pe de cealaltă parte este profund îngrijorată. Invitată la o emisiune TV, Vlăduţa Lupău a mărturisit că nici nu vrea să se gândească la anularea nunţii, mai ales că data a fost aleasă special pentru a se bucura de câteva zile bune de petrecere.

„Sperăm să nu avem problem din cauza coronavirusului. Chiar tata mi-a zis: «Ce facem cu nunta, dacă se prelungește perioada asta?». Nu cred că avem noi așa ghinion. Am ales special data asta, joi, 30 aprilie, pentru că a doua zi e 1 mai, zi liberă”, a spus Vlăduța Lupău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest