Vlăduța Lupău este însărcinată. "Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem!"

 

În urmă cu puțin timp Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată. Chiar de Buna Vestire, a postat prima fotografie cu burtica de gravidă și a scris un mesaj extrem de emoționant, în care își anunță fanii că urmează să aducă pe lume primul copil.

Alături de mesaul extrem de emoționant, a postat și o fotografie cu burtica de gravidă. În imagine se poate observa cum viitorul tătic o pupă pe frunte pe iubita lui și îi ține mâna afectuos pe burtică. Fotografia a fost imediat apreciată de internauți, iar zeci de comentarii au curs la ultima postare.

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe figuri' ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi mămică' … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne batem' de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍', a scris artista.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest