Vloggerița Tequila, bătută cu bestialitate, pe stradă, din cauza unui loc de parcare! „Mi-a înfipt un fier de construcții în picior”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Vlogerița Tequila a trecut prin momente cumplite pe data de 26 mai! Pe numele său real, Bianca Adam a fost bătută cu bestialitate, în plină stradă, din cauza unui loc de parcare.

În cadrul unui vlog, Tequila a vorbit cu ochii în lacrimi despre un episod marcant, care a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni. Vloggerița a mărturisit că atât ea, cât și prietenul ei Brandy, au fost agresați fizic de un dezvoltator imobiliar, după ce nu și-ar fi parcat bine mașina și i-ar fi spart marmura bărbatului.

Extrem de furios, dezvoltatorul imobiliar a împins-o și i-a smuls telefonul din mână. Într-o fractiune de secundă, Brandy, prietenul vloggeriței l-a ținut ca să nu devină mai violent, însă degeaba. Speriată, Tequila a plecat să să găsească ajutor, însă când s-a întors la fața locului, bărbatul i-a înfipt în picior un fier de construcții de trei metri.  

”E un om puțin mai în vârstă, cred că se învârte pe 40-50 de ani. M-a împins, mi-a smuls telefonul din mână. Brandy l-a prins. Am scos sprayul de piper și am dat spre el. Eu am fugit, iar bărbatul i-a spart capul lui Brandy cu telefonul meu. Am fugit după ajutor. M-am întors după un timp și mă trezesc cu bărbatul de 1,80 metri lângă mine cu un fier de doi-trei metri, de ăla de construcții și mi-l înfige în picior cu toată puterea. L-am blocat cu coapsa și cu mâna”, a povestit vloggerița Tequila.

Chiar dacă nu a vrut să spună cum se numește agresorul, Bianca Adam îl va acționa în instanță, pe baza dovezilor pe care le are și cu care a reușit să își șocheze urmăritorii! Iar imaginea de mai jos stă drept mărturie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest