Vloggerul Colo a fost eliberat de Poliție, după ce a fost audiat ore întregi! Nu mai are voie să publice nimic pe internet!

 

După ce a creat un adevărat tsunami în online din cauza clipului instigator la violență și hărțuire sexuală împotriva minorelor, autoritățile s-au autosesizat și l-au reținut pe vlogger-ul Colo, marți seară.

După ce a fost interogat ore întregi de procurori, Alexandru Bălan a fost eliberat și urmează să fie cercetat sub control judiciar o perioadă de 60 de zile. În cele două luni, vlogger-ul nu mai are dreptul să publice niciun fel de conținut pe nicio rețea socială.

„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

A instigat la violarea minorelor

Într-unul din filmulețele publicate pe contul său de socializare, vlogger-ul Colo, în vârstă de 27 de ani a afirmat că fetele, dar mai ales minorele, care se îmbracă provocator și sumar merită să: „le dai cu palemle, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”. Mai mult decât atât, în același video, Alexandru Bălan a dezvăluit și faptul că a întreținut relații sexuale cu o minoră cu care s-a văzut nevoit să încheie relația de teama de a fi băgat după gratii: “De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani”.

Și-a cerut scuze

După tot „tam-tam-ul” care s-a creat în jurul dezvăluirilor de pe contul său de socializare, Alexandru Bălan a filmat un vlog în care și-a cerut scuze și a catalogat spusele sale drept „o glumă extraordinar de proastă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest