Vor rupe topurile! Când va avea loc lansarea piesei lui Florin Salam și a fiicei sale, Betty

 

Florin Salam și fiica sa, Betty, se pregătesc să îi răstoarne pe Vulpița și Viorel din trending-ul românesc! Cei doi artiști vor lansa prima piesă împreună, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o asculte!

După o pauză destul de lungă în industria muzicală, dat fiind că a devenit mămică și i-a dedicat tot timpul copilului ei, iată că Betty Salam are parte de o revenire senzațională. Și nu oricum, ci alături de tatăl să, Florin Salam.

Încă de când Betty s-a lansat în muzică, toată lumea a cerut o colaborare între cei doi și iată, că dorința le-a fost poruncă. Astfel că, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare, bruneta a dezvăluit că în cursul zilei de joi, la ora 14:00, toți admiratorii ei și ai tatălui său, Florin Salam, vor putea asculta piesa, în premieră.

Un vis împlinit🙏🏽Joi la ora 12:00 voi lansa prima piesă cu tatăl meu. Sunt atât de emoționată și abia aștept să împart această fericire cu voi! Mulțumesc, tăticul meu pentru tot , a scris Betty pe contul său de Instagram.

Vor să dea lovitura în industria muzicală

În urmă cu ceva timp, Betty Salam a oferit detalii exclusive despre piesă, pentru „Răi da’ Buni” unde a dezvăluit că „magia” a avut loc în studioul lui Costi Ioniță.

„Aveam în gând să lucrăm acest proiect de când mi-am început cariera, iar Costi m-a ajutat să înţeleg că nu este o ruşine şi tatăl meu este modelul meu în viaţă şi sunt sigură că o să rupă topurile

Tata a înregistrat-o înaintea mea, pentru că mie mi-e frică să când lângă el. E vorba despre iubirea tată-fiică. Să le aratăm că indiferent că eu am am crescut, iubirea noastră este aceeaşi, iar eu pe tata îl iubesc enorm şi eu vreau să înveţe ceva de la noi.” a spus Betty Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest