Vrajbă între Lorenna și Sorina Ceugea, imediat după ce au lansat piesa „Jo Nopot”! „Soțul meu trebuie să scoată investiția”

 

Cele două soliste au ajuns să se certe după ce au făcut o primă colaborare. Cuvinte dure aruncate în exclusivitate la Antena Stars.

 

Lorenna și Sorina Ceugea au lansat ieri piesa româno-maghiară ”Jo Nopot”, iar imediat a început și scandalul dintre cele două cântărețe! Generat de locul în care a fost lansată inițial melodia, și anume canalul de Youtube al Danezului, soțul Sorinei Ceugea. Interesant este că melodia începe cu versul „Unii vor să ne-nvrăjbească”, și iată că nu a fost nevoie de terți pentru ca interpretele să ajungă rapid la cuțite!

 

Lorenna consideră că piesa respectivă nu ar fi trebuit lansată doar pe canalul Danezului, ci pe ambele conturi de Youtube. Ea și-a susținut punctul de vedere, făcând o declarație exclusivă la Antena Stars: "Cu ideea a venit Vali, deci era normal s-o lansăm pe ambele canale. A venit cu ideea managerul meu Vali Tache să lansăm piesa asta “Jo Nopot”, care tocmai s-a lansat pe pagina lor de YouTube, pe pagina lui Danezu, și nu e frumos ce au făcut, pentru că noi am zis că o lansăm pe ambele canale de YouTube. Apoi ei au fost de acord să o lansăm la mine, că și eu am 100.000 și ceva de urmăritori. Pe urmă au hotărât să o posteze pe pagina lor și mi-au trimis un mesaj: “Vezi că azi se lansează piesa pe pagina noastră de YouTube”. Piesa a fost realizată în studioul lui Danezu, dar bineînțeles că linia melodică și textul, la toate am lucrat împreună.”

 

De partea cealaltă, Sorina Ceugea a intervenit la Antena Stars pentru a-și prezenta punctul de vedere: “Este o piesă cantată de mine și de Lorenna, o piesă româno-ungurească. Managerul Lorennei a venit cu această idee la noi la studio. Noi am făcut linia melodică, am contribuit cu toții, însă cea mai mare contribuție a avut-o soțul meu. El a filmat videoclipul, el a făcut piesa, el s-a ocupat de mix master, de tot

Pe mine m-a deranjat foarte tare că Lorenna a făcut un live pe Facebook, având o comunitate foarte mare de oameni care o urmăreau, și a început să spună că mâine voi lansa o piesă, ca și cum ea fi făcut totul, iar noi nu am fi contribuit cu absolut nimic.

Și m-a deranjat cu atât mai mult cu cât a supărat-o și că am încărcat piesa pe contul nostru de YouTube. Dar mă gândesc pe ce cont ar fi trebuit să o încărcăm?! Nu era normal să o încarc pe contul meu?! Da, dar dacă ne vine o sumă de bani, nu suntem genul care să ne bucurăm la partea financiară. Era logic că îi împărțim.

În plus, soțul meu trebuia să scoată investiția, apoi banii care rămân e normal să-i împărțim. Nu, nu am semnat un contract. Până la urmă cel mai important contract este vorba.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest