Vrăjitoarea Sidonia le ia apărarea copiilor după incidentul de la Moroeni: ”S-au dus la distracție și au fost agresați”

 

Mama celor trei bărbați suspectați de crima de la hotelul Belmont susține că ei ar fi fost cei agresați.

 

Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin, cei trei bărbați suspecți ai crimei de la petrecerea cu vedete din Padina, au vârste între 19 și 32 de ani și sunt copiii vrăjitoarei Sidonia. Aceasta a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre incident și are o versiune distinctă, susținând că fiii ei ar fi victime. Femeia este convinsă că niciunul dintre cei trei copii ai săi nu este vinovat pentru tragedie și spune că ei doar s-au apărat.

"În primul rând vă rog să nu se mai vehiculeze despre copiii mei și familia mea, că nu sunt drogați, nu fac trafic de droguri și prostituție, nu suntem clanuri. Poate anchetatorii exagerează.
Punctul meu de vedere este acesta: copiii mei s-au dus la distracție să se distreze și au fost agresați de această persoană. (...) Un om la aproape 2 m, (...) la vârsta lui și la puterea lui, să se coboare la mintea copiilor mei, să îi agreseze nevinovați, fără să aibă nimic, să vină cu cuțitul. Rog martorii să spună adevărul în fața lui Dumnezeu. Pentru acești copii nevinovați, să se facă dreptate. Am încredere în justiția română de acolo, chiar dacă această persoană are o putere influențabilă către ei, totuși trebuie justiția să vadă adevărul de unde a pornit. Martorii să fie cu corectitudine în declarații ... cine a pornit acest conflict și această nenorocire.", a spus Sidonia.

Vrăjitoarea a mai precizat la Antena Stars:  "S-a apărat copilul meu. I-a pus cuțitul în gât, și-a pus mâna în față, să nu intre cuțitul în gât și uitați în ce hal este. Le-a tăiat tendoanele. Este și copilul meu rănit foarte grav. (...) Au plecat de acasă liniștiți, fără probleme, au familii, au copii. Suntem o familie. Un soț, o familie și copii, nu înseamnă că suntem clanuri, că așa se spune peste tot. (...) Copiii au povestit avocatului că el a scos cuțitul. S-a apărat pur și simplu. (...) Copiii mei au jurat că el a scos cuțitul și ei s-au apărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest