Vrâncenii, vizitaţi de extratereştrii?! Iată ce spun sătenii!

 

Cerul parcă a luat foc şi un zgomot asurzitor a băgat spaima în sătenii din Vrancea. În câteva localităţi, panica a pus stăpânire pe localnici, în puterea nopţii. Pe un viscol groaznic şi pe un ger de crăpau pietrele, oamenii au fost martorii unui fenomen inexplicabil!

Tunete şi fulgere în mijlocul iernii! Sătenii din mai multe localităţi vrâncene au văzut cu ochii lor o dâră de lumină puternică la puţin timp după miezul nopţii.

"S-au auzit două tunete, dar tunete în genul acelora din vară. Eu nu ştiu ce să zic, dar, totuşi, ceva a fost. Ceva neobişnuit. Probabil a căzut vreun meteorit, o fi căzut ceva frate, că era anormal", povesteste un localnic.

Culmea, incidentul a fost văzut şi auzit de mai mulţi săteni. Mai toţi au fost speriaţi. "N-am mai putut dormi toată noaptea de frică".

Localnicii din Bordeşti, Dumitreşti, Dumbrăveni şi Cândeşti au aşteptat zorii zilei cu sufletul la gură. Când, ce să vezi,n-a fost nimic de văzut. Dar evident că există o explicaţie!

"Ar fi căzut pe izlaz un meteorit. Acolo ar fi căzut, dar dacă a nins, că au venit ninsorile astea mari pe urmă, chiar dacă o fi căzut ceva, nu are cum să se mai vadă. Bine că nu a căzut în sat, pe vreo casă", spune o localnică.

Nu este prima dată când în Vrancea se petrec fenomene ciudate! În 2001, sătenii din comuna Năneşti au povestit că au văzut un OZN. Întâmplarea a stârnit curiozitatea unei televiziuni americane care a realizat chiar un documentar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest