Vrei ca baia ta să arate ca desprinsă din reviste? Primul pas este să alegi un lavoar special!

 
+6 click pentru
galerie

Te afli în plin proces de renovare a casei ori poate construiești o locuință de la zero? În cazul acesta, sigur ești la curent cu noutățile în materie de amenajare interioară și cu toate acestea, parcă nu te poți hotărî la un anumit stil. Dacă ai foarte multe opțiuni dintre care poți alege, greu iei cea mai bună decizie.

Pentru a-ți veni în ajutor, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva elemente specifice băii, mai exact cinci lavoare speciale. Acestea au un design aparte, sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt fabricate de producători cu renume. În plus, le poți achiziționa online!

1. Besco Assos Lavoar 52x41 cm, negru

Alegând un lavoar freestanding cum este acesta, vei schimba complet aspectul băii. Se potrivește în orice baie, având în vedere că nu ocupă foarte mult spațiu. Totuși, dacă ai o baie cu dimensiuni reduse și vrei să folosești spațiul de sub lavoar pentru depozitare, ține cont că acest model nu oferă această posibilitate. Lavoarul este fabricat din material compozit alb la interior și negru la exterior și oferă posibilitatea racordării țevilor atât pe verticală (din pardoseală) cât și din perete.

2Olympia Metamorfosi Lavoar asimetric 55x42 cm, negru/alb

Acest lavoar se potrivește perfect băilor cu design minimalist. Se montează pe blat și este combinația perfectă între calitate, aspect deosebit și utilitate. Are dimensiuni generoase și este fabricat din cea mai bună ceramică. Având în vedere cromatica acestuia, cu siguranță va fi în centrul atenției și poți alege celelalte elemente de decor în concordanță cu lavoarul.

3. Duravit 2nd floor Vanity Lavoar cu montaj sub blat 52x35 cm

Dacă vrei ca baia să aibă un aspect cât mai simplu, fără elemente care să iasă în evidență, un lavoar cu montaj sub blat este exact ce ai nevoie. Acesta are avantajul de a nu fi observat și de a putea fi curățat foarte ușor. Lavoarul nu are orificiu pentru baterie și este fabricat din ceramică de calitate. Datorită tehnologiei WonderGliss, lavoarul beneficiază de o suprafață durabilă, rezistentă în fața șocurilor termice și substanțelor de curățare.

4. Hatria Dolcevita Lavoar 75x55 cm

Preferi o baie cu influențe romantice, chiar vintage? În acest caz, ar fi bine să te îndrepți spre lavoarele ce oferă posibilitatea montării unor baterii care au comanda dublă, cum este și acesta. Lavoarul este fabricat din ceramică glazurată, se poate monta atât pe perete, cat și pe picior, prezintă orificiu central pentru baterie și alte două pre-perforate și are un sistem de fixare inclus. Ceramică glazurată are proprietatea are proprietăți antibacteriene și, în plus, permite curățarea mai ușoară a lavoarului.

5. Villeroy & Boch Artis Lavoar pe blat Ø43 cm, alb (optional bicolor)

Ultimul lavoar pe care ți-l prezentăm în această listă este ideal pentru orice baie, datorită design-ului deosebit, rotund. Se montează pe blat și este realizat din ceramică TitanCeram sau CeramicPlus. Nu prezintă preaplin sau orificiu pentru baterie.

În încheiere, sperăm ca aceste lavoare să fie pe placul tău și să alegi unul pentru baia visurilor tale!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest