Vrei să ai cele mai frumoase buze? Iată ce trebuie să faci!

 

 Nu-i așa că ai admirat mereu buzele senzuale ale vedetelor și ti-ai dorit să le ai și tu așa? E foarte simplu! Ți-am pregătit câteva sfaturi care dau rezultate garantat!

Folosește protecție solară


Ai grijă să ții mereu în geantă un balsam de buze cu factor de protecție solară. Chiar dacă e iarnă sau, pur și simplu, nu e soare afară, e important să știi că razele nocive  îți pot afecta pielea fină.


Exfolierea
oferă volum


Buzele crăpate nu arată deloc bine, dar exfolierea lor te scapă de această problemă. Aplică pe buze un strat subțire de scrub, apoi masează-ți ușor zona buzelor, pentru a înlătura piele uscată.

Regula de aur: hidratarea


Dacă buzele tale au mai tot timpul un aspect neplăcut, problema e mai mult ca sigur deshidratarea țesutului. Ideal e ca fenomenul de hidratare să se producă, în primul rând, din interior către exterior, deci bea cât mai multă apă. Pe lângă asta, folosește creme hidratante.


Piesa de rezistență

Pe sub gloss, folosește un ruj mai rezistent (dar nu unul foarte mat, care asprește și usucă rău buzele). Astfel, după ce se duce glossul, buzele își vor păstra o culoare proaspătă.

Sursa: sanatate.bzi.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest